FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

STONE SOUR - meghallgatható a feldolgozás EP

2015. április 30. - bush69

stone_sour_2015.jpg

Április 18-án látott napvilágot Corey Taylor (Slipknot) vezette Stone Sour zenekar feldolgozás albuma "Meanwhile In Burbank" címmel. Az 5 dalos kislemez egy cover EP trilógia első része, amit most teljes egészében elérhetővé tettek.

Tovább

EVERGREY - koncert a pozsonyi MMC-ben

evergrey_live.jpgA svéd progresszív metalos Evergrey május 10-én a pozsonyi MMC-ben lép fel. Az idén 20 éves bandának kilenc stúdiólemeze jelent meg, utóbbi tavaly szeptemberben jött ki "Hymns For The Broken" címmel. Az együttes olyan csapatokkal járta be többször a világot, mint az In Flames, a Nevermore, a Throwdown, az Arch Enemy, a Children Of Bodom vagy az Iced Earth.

Tovább

END OF PARADISE - Május közepén érkezik az új lemez

endofparadise2015.jpg"Hétköznapi túlélő" címmel, a Nail Records gondozásában, május 11-én lát napvilágot az End of Paradise új lemeze. A zenekarral, a megjelenés napján interjút hallhattok a Rockvilág Rádió, Rockpanoráma című műsorában, ahol belehallgathattok majd az új lemezbe is. A korong kilenc nótát fog tartalmazni és a lemezen közreműködik az Invader bárdistája, Munkácsi Tamás is. Az új lemezhez egy klip is készülni fog, méghozzá a címadó dalra.

Tovább

PROG HEAVEN FESZTIVÁL - május végén a Club 202-ben

prog_heaven_fesztival2015.jpg

Eddig is kifejezetten letaglózó volt a május 29-30-ára szervezett Prog Heaven Fesztivál fellépőinek listája, most pedig még egy hazai nagyágyút jelentettek be a szervezők. Szándékuk egyértelműen az, hogy újra régi fényében ragyogjon az ezredforduló legizgalmasabb magyar underground műfajának színtere.

Tovább
süti beállítások módosítása