FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

END OF PARADISE - Május közepén érkezik az új lemez

2015. április 29. - bush69

endofparadise2015.jpg"Hétköznapi túlélő" címmel, a Nail Records gondozásában, május 11-én lát napvilágot az End of Paradise új lemeze. A zenekarral, a megjelenés napján interjút hallhattok a Rockvilág Rádió, Rockpanoráma című műsorában, ahol belehallgathattok majd az új lemezbe is. A korong kilenc nótát fog tartalmazni és a lemezen közreműködik az Invader bárdistája, Munkácsi Tamás is. Az új lemezhez egy klip is készülni fog, méghozzá a címadó dalra.

facebook_png.pngA május közepén megjelenő lemezhez természetesen lemezbemutató is dukál, mely május 30-án, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben kerül megrendezésre. A vendégzenekar a Manimal lesz, és fellép még Hencz Gergő, Borzas Zoltán a Recalling Dreamsből és természetesen Munkácsi Tamás is. A koncerten, a belépőhöz az érdeklődők megkapják majd a "Hétköznapi túlélő" névre keresztelt korongot.

Esemény: https://www.facebook.com/events/320276574848929

endofparadise_lemezbemutato.jpgend_of_paradise_hetkoznapi_tulelo_2015.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr907408172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása