FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CIVIL WAR - Klippremier: Bay Of Pigs

2015. április 10. - Kovenant

civilwar.jpg

A volt Sabaton és jelenlegi Astral Doors tagokból álló, tradicionális heavy metalt játszó svéd Civil War új albuma, a "Gods And Generals" május közepén fog megjelenni a Napalm Records gondozásában, melyről az első klipet a zenekar most közzé is tette Bay Of Pigs címmel.

Tovább

LÉGÓ CLUB - Jótékonysági koncert a Cicamentő Angyalok javára

jotekonysagi_koncert_a_cicamento_angyalok_javara.jpg

Május 2-án, a budapesti Légó Clubban jótékonysági koncert kerül megrendezésre a Cicamentő Angyalok javára. Az köztudott, hogy a rockerek szívesen jótékonykodnak az árva kutyák és cicák javára, erre vonatkozóan számos megmozdulással találkozhattunk már.

Tovább

BEHEMOTH - Klippremier: Messe Noire

behemoth.jpg

A lengyel black/death harci gépezet, a Behemoth közzétette legújabb klipjét a tavalyi "The Satanist" című albumukról. A 2014 februárjában a Nuclear Blast kiadó gondozásában megjelent lemez meglepően jól szerepelt Európában, sőt még az amerikai Billboard lemezeladási lista 34. helyéig is felverekedte magát.

Tovább

EDDA - 40 éves jubileumi nagykoncert

edda_40_2015.jpg

Bizony, immár 40 éve annak, hogy a Miskolci Nehézipari Műszaki Egyetem hallgatóiból verbuválódott zenekar első fellépéseit tartotta az egyetem kollégiumában. Rendszerváltáson, tagcseréken, évtizedek koncertsorozatán, néha tragédián és nem utolsó sorban generációkon átívelő slágerek tucatjain vezetett az EDDA Művek útja, hogy Magyarország egyik legnagyobb rock-zenekara legyen. A Papp László Budapest Sportaréna ad otthont április 11-én a jeles jubileum örömünnepének, egy kivételes pályafutás csúcspontjának.

Tovább
süti beállítások módosítása