FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LÉGÓ CLUB - Jótékonysági koncert a Cicamentő Angyalok javára

2015. április 09. - bush69

jotekonysagi_koncert_a_cicamento_angyalok_javara.jpg

Május 2-án, a budapesti Légó Clubban jótékonysági koncert kerül megrendezésre a Cicamentő Angyalok javára. Az köztudott, hogy a rockerek szívesen jótékonykodnak az árva kutyák és cicák javára, erre vonatkozóan számos megmozdulással találkozhattunk már.

Most a Cicamentő Angyalok javára történik az adakozás, akik már ötödik éve azon dolgoznak, hogy az árva és beteg cicákat megmentsék, és gazdihoz segítsék őket. A feladat hatalmas, hiszen rengeteg kóbor vagy kidobott cica él körülöttünk, és a Cicamentő Angyalok minden, a látókörükbe került cicán megpróbálnak segíteni. Mint mindenhez, ehhez is pénz kell. Sok pénz. A tartás, az élelmezés és az orvosi költségek nagyok. Ezen próbál ez a koncert most egy picit enyhíteni. Három fellépő zenekar ajánlotta fel a szolgálatait erre a célra, a Rebel Yeah (Billy Idol Tribute zenekar), a bugZ és a HelloWinnerS (Helloween Tribute zenekar). Ezúton is köszönjük a támogatásukat és várunk mindenkit május 2-án a Légóban. A belépő minimum 500 forint, de ha többet is tudsz áldozni a bulira és a cicákra, azt megköszönjük!

Esemény: https://www.facebook.com/events/437221539767340

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr217354526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása