FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ACID VICTORIA – Lemezelőzetes: Massive Ejaculation

2015. december 16. - Felicium

ep_borito_3.jpg

Budapesten indult útjára a szigetvári-tatabányai gyökerekkel rendelkező Acid Victoria, 2014 januárjában. Azóta kaptak hideget-meleget és megannyi koncert és megpróbáltatás után a 2014. december 6-i dalpremiert nemrégiben egy szöveges videoklip követte. Ezzel egy időben bejelentették, 2016-ban érkezik az első kislemez, öt vadonatúj felvétel formájában, melyet a Green Hell stúdióban rögzítettek Csepelen, méghozzá Vitárius Ferencnél, aki többek közt a Fatal Error és az Eye For I felvételeiért is felelt a közelmúltban.

A hármas fogatot idén utoljára még Érden a Borgödörben csíphetik el a bulizni vágyók egy december 30-i előszilveszteri bulin. Akiknek pedig ez nem alkalmas, február 12-én Budapesten találkozhatnak velük, méghozzá egy 2 éves születésnapi nagykoncerten. A helyszínt még nem tudni, ám a Crash&Ride már biztosan ott lesz és vendégzenészekre is lehet számítani az este folyamán. Persze azt sem érdemes elfelejteni, hogy aki előrendel a zenekartól, az itt veheti majd kézhez a kislemezt személyesen a tagoktól..

Múlt héten egy Facebook borítókép formájában mutatták be a lemez és dalcímeket, melyeket a koncertre járók már ismerhetnek. A borító és cím („Massive Ejaculation”) borzolhatja a kedélyeket, ezért kíváncsian várjuk mi is kommentekben a véleményeket. Vajon jó húzás volt-e a merész címválasztás?

Ha szeretnétek többet megtudni róluk, bátran keressétek őket Facebookon, Twitteren és nézzétek meg a Youtube csatornájukat, mert körülbelül havonta töltenek fel új videót. Az olvasni vágyóknak pedig a legutóbbi interjút javasoljuk a Hands Of Doom honlapon.

Interjú
Facebook
Twitter

fejlecpromo2.jpg

75976_706699946041545_1137069209_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr108176012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása