FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

IRON MAIDEN - Jövő nyáron a VOLT Fesztiválon!

2015. november 26. - bush69

iron_maiden_volt_2015.jpgJúlius 1-jén a The Book of Souls turné keretében a világ egyik legfontosabb metallegendája érkezik Sopronba! A Telekom VOLT Fesztivál nagyszínpadán: az Iron Maiden!

Bruce Dickinson üzenetet is küldött a magyar rajongóknak:

Már alig várjuk, hogy elinduljon a turné: a legjobban azt szeretjük, amikor úton lehetünk és a rajongóinknak zenélhetünk, nagyon várjuk, hogy visszatérhessünk Magyarországra!

A fél évnél is hosszabb, több mint 50 állomásos turnéra friss programmal és megújult látványvilággal készül a legendás csapat.
Az Iron Maiden show és az azzal járó igazán különleges technikai igények miatt a megszokottnál nagyobb színpadot kell építenünk, de ezen egy percig sem gondolkodtunk, hiszen egy olyan rocklegendát láthatunk majd vendégül Sopronban, amelyet rajongók tízezrei várnak idehaza” – mondta el Fülöp Zoltán, a VOLT Fesztivál főszervezője.
 
Bruce Dickinson, a zenekar frontembere üzenetet is küldött a magyar rajongóknak:
Eltelt egy kis idő a legutóbbi show óta és már nagyon készülünk a folytatásra! Mindig felpörget minket a koncertezés és az, hogy a rajongóinknak játszhatunk. Mivel évek óta nem jártunk Magyarországon, a legrégebbi rajongóinknak régi kedvenceket is tartogatunk a műsorban. Sokat dolgozunk azon, hogy egy rendkívül látványos show-t állítsunk színpadra, amelyben a szívünk-lelkünk benne van. 2016. július 1-jén találkozunk a Telekom VOLT Fesztiválon!”  - szól Bruce Dickinson üzenete a VOLT és az Iron Maiden rajongóinak.iron_maiden_volt_2015_eddie.jpg

Természetesen a Telekom VOLT Fesztivál programjáról a következő hetekben-hónapokban még rengeteg hírre számíthatunk. November 26-án délelőtt 10-től 48 órán át kedvezményes, “early bird” áron lehet hozzájutni a jövő évi Telekom VOLT Fesztivál bérleteihez, napijegy pedig a www.volt.hu oldalon vásárolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr198116692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása