FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

REMORSE - 10 év után újra együtt a „Harc!” lemezes felállása egy buli erejéig!

2015. október 30. - bush69

remorse.jpg

Az idei HangSúly Zenei Díj 10 éves jubileuma alkalmából tartott online szavazáson a közönség szavazatai alapján abszolút befutó lett az ózdi illetőségű thrash metalt művelő Remorse zenekar "Harc!" c. lemeze. Ennek apropójaként a csapat egykori felállásban egy nagyszabású évzáró bulival ünnepli meg győzelmét.

A VI. Évzáró 2015 (Metál Karácsony) nevű esemény további fellépői: Wackor, Sound Height 69Mikrodeth (Megadeth Tribute), Motörhand (Motörhead Tribute), Nagyanyám Blues-A, valamint a Remorse jelenlegi formációja: Oláh Kálmán - dob, Róm Gábriel - ének Oláh Zsolt gitár- ének Kossuth Lajos - gitár Kovács Krisztián - basszusgitár

Esemény: https://www.facebook.com/events/1476557405980596

10 év után újra együtt a Remorse „Harc!” lemezes felállása egy buli erejéig! A 2002-2005 közötti Remorse tagság által készült el 2005-ben a Harc! lemez ami akkor elnyerte az év borítója és az év lemeze díjat, idén nyáron pedig az elmúlt 10 év lemezei közül ismét az első helyen végzett a HangSúly szavazásokon, pont ezért úgy gondoltuk itt az ideje újra előadni a teljes Harc lemezt! Az ötlet Krisztián Kovác-é és hosszas megbeszélés alapján úgy néz ki sikerül összehoznunk. December 26-án Ózdon!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr608035648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása