FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DOWN FOR WHATEVER - Dal- és klippremier: Alienation

2015. október 21. - bush69

down_for_whatever_klip.jpgA budapesti Down For Whatever újabb dallal jelentkezett, amihez a Tri-Angle stúdióval közreműködve klipet is forgatott a banda. Október 24-én, most szombaton a Dürer Kertben lépnek fel az AWS, a The Winter Totem és a Nova Prospect társaságában.

facebook_png.png

Aki ismer minket az pontosan tudja hogy mennyire elítéljük a mai bulvármédia tömegbutító hadjáratait. Az “Alienation” személyes tapasztalatokból íródott és többek között a mai modern zenei kultúrában érezhető tömeggyártás ellen szól. Elegünk van a sekélyes semmitmondó műsorokból és az emellett kampányoló kereskedelmi csatornákból! Ne mondják meg hogy mit csináljunk és kik legyünk! Nem kérünk a hazugságokból, a birkaszellemből, a látszat sikerekből és a "délibáb hősökből”! Ez a szám hozzátok, rólatok és rólunk szól! Mi nem állunk be semmilyen sorba; mi az egyediséget, az önkifejezést és a valódi értékeket keressük ebben a mai széteső, közönyös társadalomban!

down_for_whatever_band.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr738010447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása