FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AWS - Dal- és klippremier: Te is félsz

2015. szeptember 22. - bush69

aws_2015.jpg2016 tavaszán jelenik meg az AWS harmadik nagylemeze, itt az első dal, amire videoklip is készült. A hangfelvétel a Supersize Recording stúdiójában készült Brucker Bence segítségével.

facebook_png.png

Miért lett a dal címe Te is félsz? Azért, mert félelmetes az, amit nap mint nap látok, és meghökkentő nézni, hogy így romboljuk le az értékeinket, amik valamikor emberré tettek minket. Félek az elkorcsolsult fogyasztói társadalomtól, és félek a tömegtermeléstől. Félek belegondolni abba a jövőbe, ahova ezek a döntések vezetnek. Félek attól, hogy a nem is olyan távoli jövőben nem tudom azt az életet élni, amit szeretnék... és hogy miért? Saját magunk miatt!

A banda október 24-én a budapesti Dürer Kertben extrahosszú műsorral és vadító látványvilággal készül.

Hosszú idő telt el az utolsó budapesti klubkoncertünk óta, de nem véletlenül. Ezalatt mi szorgosan próbáltunk és írtuk az új dalokat, hogy az őszi koncertszezonra egy bombaformában lévő AWS-t és egy megújult műsort tudjunk prezentálni. Büszkén jelentjük nektek, hogy még soha nem éreztük ennyire egyben a zenekart és alig várjuk, hogy ezt nektek is megmutathassuk!

Esemény: https://www.facebook.com/events/511096052399551

aws-te_is_felsz.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr707809242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása