FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

OVERCAST - Lemezbemutató és búcsúbuli a Showbarlangban

2015. szeptember 08. - bush69

overcast_2015.jpg

Szeptember 26-án, a Showbarlangban tartja lemezbemutató buliját az Overcast. Ez a koncert a zenekar számára bizonytalan ideig az utolsó is lesz, és itt játszik majd utoljára Németh Krisztán dobos is. A csapatnak nemrégiben jelent meg a "Kurvára mindegy" című albuma, mely szabadon letölthető a Soundcloud oldalukról.

facebook_png.pngEzen az estén a fellépők sorát erősíti a Natour Grouppen is, mely szintén nemrégiben jelentkezett "Te vagy az első" névre keresztelt EP-jével. A Zizzy Vision sem ismeretlen a rendszeresen koncertre járók körében, hiszen Zizzy Pear korábban a Redlight Slipper zenekart erősítette a frontember poszton. Az OBI zenekarral is egyre több helyen találkozhatunk, és kevesen tudják, hogy a fotósként ismert Baloo a csapat gitárosa.

Esemény: https://www.facebook.com/events/962054367150206

Soundcloud - Letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr677771000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása