FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

X. ROCKFESZT - Itt a teljes program

2015. július 31. - bush69

x_rockfeszt.jpg

Augusztus 13. és 15. között már tizedik alkalommal kerül megrendezésre a nagyudvarnoki Rockfeszt. A három napos fesztiválon fellép többek közt a Tankcsapda, a Rómeó Vérzik, a Phoenix RT, a Kalapács, a Leander Rising és a Blind Myself is.

Esemény: https://www.facebook.com/events/803551809695259

10_rockfeszt_program.jpg

Húzós nevek, zúzós rock ’n’ roll – tömören így foglalhatnánk össze mindazt, ami 2015. augusztus 13-15-e között várható a nagyudvarnoki Sweetparkban. A jubiláló Rockfeszt szervezőgárdája a FARABE polgári társulás  gondoskodott arról, hogy „fülelnivalóból” idén se legyen hiány.

A korosodás, vagy ha úgy tetszik: az érés a rockfesztiválokat sem kerüli el. A Rockfest idén 10. évfolyamába lép, ami valahol azt is jelzi: a rendezvény az eltelt egy évtizedben bizonyított, s a fesztiválok rendkívül gazdag palettáján megtalálta és megállta a helyét.  S ha már jubileum: a fellépők között több olyan banda is akad, amely idén megalakulásának kerek évfordulóját érte vagy éri meg. Ilyen a 25 éves Tankcsapda, amelyről a krónikák már régebben feljegyezték, hogy rockfesztivált teljesen fölösleges és reménytelen szervezni nélküle, illetve tájaink nagy rocktriója, a Rómeó Vérzik, amely a somorjai Pomléban nemrég nagysikerű koncerttel ünnepelte fennállása 20. évfordulóját.

Eljön a Lovasi András alapította, idén tíz éves Kiscsillag, amelyről egyesek azt tartják: méltó folytatása a Kispál és a Borz zenei hagyományainak, mégha azok teljesen más szálon futnak is tovább. Videóban üzent Kowalsky meg a Vega, hogy nagy erőkkel készülnek a Nagyudvarnoki bulira, de tiszteletét teszi Kalapács és bandája, a Blind Myself, a Leander Rising és a Rockin’ Rockcats is. S a jubilálóknál maradva: természetesen eljön a hagyományos punk-rock hazai nagyágyúja, a szintén jubiláló, huszonöt éves Konflikt is. Mindebből talán kiderül: három napig nincs megállás! (Forrás: rockfeszt.sk)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr67669136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása