FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

S8 UNDERGROUND CLUB - Unplugged Night Part 2.

2015. június 13. - bush69

unplugged_night_part2_s8.jpg

Június 13-án letesszük a raktárba a torzított gitárokat és az óriási ládákat, mert akusztikus rock csemege készül az S8 Underground Club pincéjének fortyogó üstjében. A Blaha Lujza tér közvetlen közelében élvezhetik szombaton az igényes zene hívei az Unplugged Faces és az Unplugged Pressure koncertjeit, olcsó és hideg toroköblítők társaságában. A bulik után is van maradása az éjszaka kedvelőinek, mert rockbuli veszi kezdetét ismert nemzetközi illetve hazai előadókkal a palettán.

Hazai és külföldi rockslágerek akusztikus köntösben, ez az Unplugged Faces. Az arcok pedig nem mások, mint Nahi, Szög, Tommy és Paul, azaz Nachladal István (ének), Szabó Gergely (billentyűk, vokál), Gellér Tamás (gitár, vokál) és Purnhauser Pál (basszusgitár). Repertoárjukban szerepelnek többek közt Queen, Europe, Bon Jovi, Scorpions, Van Halen, Def Leppard, Gotthard, Mr. Big, Deep Purple, Rainbow és Whitesnake klasszikusok.

„Szabó Gergely (Szög), zongorista, billentyűs, zeneszerző. Bátky Zoltán (BZ), énekes, zeneszerző, szövegíró. A keményebb zenék rajongói és művelői, bár a stílus némelyest különböző ágaiban tevékenykednek. Egy fontos közös pont azonban egyértelműen meghatározza mindkettejük stílusát: a Queen. Épp ezért 2014 őszén elhatározták, hogy egy különleges produkciót hoznak létre, amely a megannyi "teljes zenekaros" tribute és cover helyett egy intimebb, egyedibb megközelítéssel rója le tiszteletét a Queen munkássága előtt. Az Unplugged Pressure duóban az éneket legtöbbször csak zongora kíséri, és ebben a felállásban nem csak a Queen halkabb szerzeményei szólalnak meg, hanem új értelmezést kapnak a hangosabb, bonyolultabb, vagy eltérő hangszerelésű dalok is. A duó 2014 szeptembere óta próbál, készíti az átiratokat.” – olvasható a formáció közösségi oldalán.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1669543583265191

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr77538638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása