FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

6. TUMULTUS FESZTIVÁL - "Ugye eljössz még"

2015. március 23. - bush69

6_tumultus_zorall_karthago_perbete_esemeny.jpg

2 nap - 20 együttes! ...ez jellemzi majd a 6.Tumultus Fesztivált, mely július 31-én és augusztus 1-én kerül megrendezésre a perbetei futballstadionban. A pénteki nap délutánján második ízben kerül megszervezésre a Szlovákiai Magyar Amatőr Zenekarok Szemléje, ahol 15 tehetséges zenekarnak adatik meg a lehetőség, hogy zenéjével elbűvölhesse a szakértő zsűrit és az érdeklődőket.

Az esti műsort stílusosan a tavalyi szemle győztese, a révkomáromi Kerecsen együttes indítja majd. A péntek este fénypontja pedig a sajátos rock-feldolgozásairól ismert Zorall együttes koncertje lesz, mely garantáltan felrázza majd még a nyári melegtől (sörtől) elbágyadt rockereket is. :-) Az éjszakát a rock-lemezlovasok koronázatlan királya Dj.Fada zárja majd. A szombat délután rendhagyó programokkal indul. Az Amatőr Szemle keretein belül érdekes előadásokra, beszélgetésekre, hangszerbemutatókra és Magyarország egyik legsikeresebb basszusgitárosának Temesi Bercinek az előadására kerül sor. Minden felvidéki magyar zenésznek és zeneszeretőnek itt a helye! Ezután a szemle eredményhirdetése és az egyik kiemelt amatőr zenekarnak koncertje következik közvetlenül a fő sztárbanda előtt, aki pedig nem más mint a legendás Karthago együttes! Már várjuk a pillanatot, mikor felcsendülnek a Requiem kezdőhangjai. Természetesen a műsor ezzel nem ér véget! A révkomáromi Maiden Tribute Band és ismét Dj.Fada gondoskodik a jó hangulatról egészen hajnali négyig. ,,Ugye eljössz még…" (Forrás: tumultus.eu)

Esemény: https://www.facebook.com/events/1378302129151964

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr457293407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása