FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL | COOL HEAD KLAN - Március idusán Várpalotán

2015. február 28. - bush69

alcohol-cool_head_klan-varpalota.jpg

„Mi nem nyugszunk” Tour 2015 elnevezéssel indította útjára tavaszi-nyári koncertsorozatát az Alcohol zenekar, melynek során számos olyan helyre is ellátogatnak, ahol rég tett tiszteletét. Elmondható ez a turné második állomásáróI is: hosszú idő elteltével március 14-én ismét a Várpalotán muzsikál a banda.

Teszi mindezt az Alagsor Sörözőben szintén rég látott zenekarral karöltve, avagy hazánk tagadhatatlanul egyik legjobb torkú énekese, Molics Zsolt és csapata, a társaságában lép színpadra! A Cool Head Klan is számos koncertre készül a tavasz folyamán a fővárosban és országszerte egyaránt, a két zenekar útja több ízben is keresztezni fogja egymást, így pár alkalommal egy színpadon láthatja majd viszont őket a nagyérdemű. A Nemzeti ünnep előestéjére tervezett program gerince már adott, a vendégzenekar(ok) kilétét viszont egyelőre homály fedi, egész pontosan még nem késő elcsípni a helyet! (Nincs más teendőd, mint elküldeni jelentkezésed a vendegzenekar@gmail.com) email címre!)

Alcohol & Cool Head Klan

2015. március 14. Alagsor Söröző (Várpalota, Szent István u. 14.)

Kapunyitás: 18.00 Belépő: 1.200Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/330567180480884

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr727227527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása