FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TAVASZI ROCK KAVALKÁD - elindult az elővételi jegyértékesítés!

2015. február 25. - bush69

tavaszirockkavalkad.jpg

Április 24-én, a Club 202 falai között kerül megrendezésre a Tavaszi Rock Kavalkád, mely három igen ütős, de stílusban eltérő csapatot vonultat fel.

A Molics Zsolt vezette Cool Head Klan rendületlenül járja az országot, közben lemezt is készít, és nagyon régen nem játszott már a Fehérvári úton. Az Alcohol szintén a következő lemezén dolgozik, és április 24-én talán az új gitáros személyére is fény derül. A Demonlord, Magyarország legjobb power metal zenekara mindig jó bulit nyom a 202-ben, így szinte ők oda már hazajárnak. A bulira elindult az elővételi jegyértékesítés, és érdemes is élni a lehetőséggel, hiszen elővétben 1500-ért, a buli napján, a helyszínen már 2000 forintért juthattok hozzá a jegyekhez. Katt tehát ide a vásárláshoz:  http://www.ticketportal.hu/event.aspx?id=47048

Esemény: https://www.facebook.com/events/921191391226921

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr637219869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása