FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

PROGHEAVEN TOUR - a következő állomás Szeged

2015. február 25. - bush69

progszeged.jpg

A ProgHeaven turné február 28-án Szegedre, a Rongykocsmába érkezik. A BZ Projecten és a Miseriumon kívül ezúttal a szegedi Dreamgrave és a barcikai Mytra zenekar áll majd a színpadra.

A Dreamgrave egy 2012-ben újraindított friss lemezes szegedi prog/dark zenekar. Egy sötéten fenséges progresszív és gótikus világ hipnotikus metal muzsikával, és sok-sok stílusbeli kitekintéssel és rengeteg érzelemmel. Az 1996-ban alakult, kazincbarcikai székhelyű Mytra zenekar a hazánkban ritkaságszámba menő space-prog műfajt műveli már hosszú évek óta. Múlt év novemberében, a Nail Records gondozásában jelent meg első nagylemezük, a "Beta". Ennek a lemeznek a dalait prezentálja nektek élőben ezen az estén a zenekar.

A belépő a bulira 800 forint, de merch jeggyel is támogathatod a zenekarokat.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1497681087164863

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr917219963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása