FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BURWEED - Klippremier: Lie

2015. február 25. - Kovenant

burweed.JPG

A finn rockszíntér legújabb felfedezettje, a post/alternatív metalt játszó Burweed február 20-án jelentette meg bemutatkozó albumát Hide címmel az Inverse Records gondozásában. Első klipnótájuk, a "Lie" pedig máris megtekinthető.

A finn trió még 2009-ben alakult, de debütlemezük felvételéhez csak 2013 végén fogtak hozzá a Korkeakoski stúdióban. A rögzítéssel 2014 elejére végeztek is, de az anyag hat hónapig hibernálásra került. A banda a lemezfelvételi folyamat végére teljesen kimerült, magabiztosságát is elvesztette, de Antti Loponen és Brad Boatright stúdiós szakembereknek köszönhetően a féléves szünetet követően sikerült az anyagot végső formájába önteni. A Felvidéki Rock Magazin nevében csak annyit mondhatunk: jól döntöttek, a lemezkritika hamarosan érkezik!

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr557216737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása