FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LÉGÓ CLUB - Minőségi blues, rock, alter egy rendezvényen!

2015. február 19. - bush69

livemusicessence_lego.jpg

Kiváló zenekarokat üdvözölhetünk február 20-án a nagykörúti klubban. A négy, különböző stílusból összeválogatott fellépő a minőségi élőzene, valódi esszenciáját tárja a hallgatóság elé. A Légó Club színpadán egy este kapunk ízelítőt a klasszikus blues, a hard-rock és az alternatív pop-rock muzsika világából. Népszerű slágerek egyedi feldolgozásaiból sem lesz hiány.

Nem mai csirke a Napfénypresszó. Immáron 17 éve vannak a pályán. Zenéjüket nehezen lehet besorolni, saját bevallásuk szerint is szeretnek kísérletezgetni stílussal és szöveggel. Feszes ritmusokra törekszenek, játékos kongával és csörgőkkel fűszereznek, laza gitárszólókkal támadnak és viszik előre a dalokat.

A Rock Szakkör egy igazi feldolgozás banda. Repertoárjukban a legjobb hazai és külföldi előadók legismertebb nótáit találhatjuk meg. Blues, rock és heavy metal minden mennyiségben. Az biztos, hogy a vérbeli rockerek sem panaszkodhatnak majd a felhozatalra, hiszen felcsendülhet akár a Tobacco Road, az Olcsó vigasz, a Born To Be Wild és a Babylon is.

Immáron meghatározó együttesévé vált a budapesti underground blues-rock szcénának, a 2011-ben újjáalakult Moonflower Company. A trió kompromisszumot nem ismerve tolmácsolja az örökzöld blues és rock himnuszokat a közönségnek. Minden bizonnyal most is a lehető legnagyobb tisztelettel adják elő a Led Zeppelin, a Jimi Hendrix, a Cream és a Fleetwood Mac számokat.

Annak ellenére, hogy nevükből egy hétköznapi blues formációra következtetnénk, valójában a Rónai Blues Band rendhagyó. Könnyű pop és rock slágerek, saját szájízük szerint felfrissített változata teszi ki műsoruk nagy részét. Emellett jó pár önálló szerzeményükkel is találkozhatunk majd, melyek egyedi látásmódjuk stílusjegyeit hordozzák magukon. A négy alapító mellé 2013-ban szaxofonossal és hegedűssel bővült a létszám, tovább színesítve az amúgy sem egyhangú palettát.

Live Music Essence:
2015. február 20.  (péntek), Légó Club
Kapunyitás: 18.00, koncertkezdés: 20.00
Program:  Légó Club | Napfénypresszó | Moonflower | Rock Szakkör | Rónai Blues Band | Rockdiszkó
Belépő: 690 Ft

Esemény:
https://www.facebook.com/events/1540216602899199/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr967187747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása