FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

LEANDER RISING - szombaton A Dal 2015 második elődöntőjében

2015. január 30. - bush69

leander_rising_a_dal_2015.jpg

Szombaton folytatódik az Eurovíziós Dalfesztivál. A tíz fellépő között ott van a budapesti Leander Rising zenekar is, akik a tavaly ősszel megjelent "Öngyötrő" album Lőjetek fel című dalával indulnak.

facebook_png.png

Lőjetek fel című dalunkkal szombaton (január 31.), az M1-en versenybe szállunk, hogy mi képviselhessük Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. Nézzétek és adjatok nekünk 10 pontot! M1, szombat, 20:25-től!

A Lőjetek fel című dalukra akusztikus változat is készült, amire szintén lehet majd szavazni. Kislemez formájában elérhetővé tették a Spotify-on, ami hamarosan az iTunes-on és Deezer-en is elérhető lesz.

Lőjetek Fel (kislemez)

Vörös Attila a magazinnak egy interjú kapcsán nyilatkozta:

A kiadó nevezte be a zenekart, és semmiféle elvárásunk nem volt az idén sem - mivel mi már tavaly jelentkeztünk -, így igazából számunkra már a 30-ba jutás is váratlan sikerként van elkönyvelve. A célunk természetesen az, hogy minél több emberhez eljuttassuk a zenénket, amire ez is csak egy fórum - ráadásul elég széleskörű.

A zsűri szavazatai alapján öten jutnak tovább, a hatodik aki a középdöntőbe kerül, a nézők szavazatai alapján folytathatja a versenyt. A zsűri döntésébe idén a nézők is beleszólhatnak, hiszen ötödik zsűritagként a zeneszámok alatt pontozhatják a produkciókat a négy, stúdióban ülő zsűritag mellett.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr867123037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása