FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

KALAPÁCS - Enigma címmel februárban jön az új lemez

2015. január 29. - bush69

kalapacs_band.jpgA tizedik Kalapács lemez "Enigma" címmel február 9-én jelenik meg, amiről két dalt már közzétettek. Az új albumot előjegyezheted az http://kalapacs.info/ oldalon. A lemezbemutató koncert február 6-án lesz a budapesti Club 202-ben, ahol fellép még az Anxius és a Csodatanker is.

facebook_png.pngAz új Kalapács albumot előjegyezheted az új http://kalapacs.info/ oldalon, ezen a lapon később minden Kalapács Józsihoz kapcsolódó aktív zenekar és zenei projekt híreit és információit egy helyen gyűjtve találjátok majd!
- az új album álomszép digipack csomagolású CD verzióját a Hammer Records stábjával együttműködve mindössze 999 Ft-ért tudjátok előrendelni közvetlenül a Kalapács zenekartól! www.kalapacs.info
A CD mellé mindenki dedikált posztert is kap ajándékba. Reméljük, hogy ez az ár sokatoknak lehetővé teszi, hogy eredeti CD-n hallgassátok jó minőségben az új albumot így ezzel is támogathassátok a zenekar munkáját.
- a sokatok által nagyon várt 2012-es Kalapács 30 / 50 Pecsa koncert hanganyagát is rendbe raktuk és dupla CD-n a teljes hanganyagot is meg tudjátok rendelni - ez a koncertanyag egyelőre csak az Enigma albummal együtt szerezhető be, a rajongói csomag részeként, kereskedelmi forgalomba egyelőre nem kerül.
- a koncert képanyagán is dolgozunk, a kész video anyagot a rajongói csomag megrendelői tekinthetik meg majd először, ők egy Kalapácsos pass / kulcstartót és egy névre szóló rajongói kártyát is kapnak.
- az Enigma digipack CD-t és a Kalapács József: Félszáz év total - 30 év metal dupla koncert CD-t, valamint a Kalapácsos kulcs / pass tartót és rajongói kártyát tartalmazó csomag ára sem horror - 2999 Ft és természetesen ehhez is jár a dedikált poszter!
- szintén az előrendelőknek egyedi, máshol be nem szerezhető pólót is terveztünk, amit később sehol nem lehet beszerezni.
- a hivatalos megjelenés - 2015 február 9, de az előrendelők már a február 6-i koncerten a Club 202-ben is átvehetik az albumot.
- a csomagok postázására kedvező áron és ingyenes személyes átvételére is van lehetőség.
- erdélyi és felvidéki barátainknak is a lehető legkedvezőbb feltételeket dolgoztuk ki
Köszönet mindenkinek aki lehetőségei szerint, tőlünk rendelve szerzi be eredeti CD-n az albumot és evvel is segíti annak létrejöttét.

Felvidék / Szlovákia: Egy db CD esetén a postaköltség 3 EURO, ami a csomag tartalmának, értékének, súlyának függvényében növekedhet! Felvidéki partnerünk a csomagküldésben a Focus Music. A kiszállítás utánvéttel történik!

kalapacs_50_30.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr267121813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása