FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

XII. KARVAI ROCKFEST - az est nagyágyúja a Road

2015. január 17. - bush69

road_karva_2015.jpgA Karvai Have-Rock Club polgári társulás értesít minden érdeklődőt, hogy január 31-én kerül megrendezésre a XII. Karvai Rockfest. Az előző évek során megszokott öt zenekar helyett idén hat fellépővel készülnek a szervezők.

A rendezvénynek a karvai kultúrház ad otthont. Kapunyitás 17:00 - Belépő 8€. A buliest az esztergomi Eznemjazz zenekar koncertjével indul. Őket követi a zselízi gyökerekkel rendelkező Ayers Rock zenekar. A gyengébbik nem képviseletében este kilenckor lép színpadra a Dorothy. A hölgyek fellépését követően színpadon az est nagyágyúja, a népszerű Road együttes. Éjfél utánra is marad a jó zenéből, hiszen tíz év után újra a Karvai Rockfest vendége a párkányi Suck Us zenekar. Az éjszakai órákban a jó hangulatról a Jump RocK Band gondoskodik. A szervezők figyelembe vették a hajnali autóbuszok indulását, hogy a mámoros éjszaka után mindenki épségben hazaérjen. A zenekarok felspanolva, szervezők készen állnak, már csak Ti hiányoztok! (Finta Gergely, szervező)

Esemény: https://www.facebook.com/events/1579188445643657

karvai_rockfest_2015_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr997081849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása