FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - Valentin napon a Club 202-ben

2015. január 14. - bush69

romeoverzik_szerelmes.JPG

20 éve koptatják a hazai és más országok színpadjait. Megannyi élmény és őrület. Ott voltak az év szinte minden fesztiválján, koncerttermekben, bezsebeltek megannyi díjat, bearanyozták a lemezüket és még sorolhatnánk a végtelenségig.

facebook_png.pngTermészetesen ez ezután sem lesz másképp, de a 2015 egy kicsit más lesz. A zenekar így összegezte röviden és tömören: 2015! Hát ezt is megértük, de nem biztos, hogy túl is éljük. 20 gyönyörű év van mögöttünk és egy kalandokkal teli 2015-ös év áll előttünk. Az évet kezdjük ott, ahol a tavalyit abbahagytuk, Budapesten.

2015. február 14 – Budapest, Club 202. – Szerelmes koncert

A jubileumi év legelső koncertje Valentin napon a budapesti Club 202-ben. Vad éjszaka, szerelem, Rómeó és Júlia! A koncert után pedig a zenekar legutóbbi klipjében látható pap valentin nap alkalmából összeesketi azokat a párokat, akik ezt szeretnék! A ceremóniáról a zenekar maga állítja ki a házassági levelet! Násznép: a közönség. A zenét adja: Rómeó Vérzik. Játszd el az életed egyik legnagyobb napját a Rómeó Vérzik felejthetetlen buliján!

Esemény: https://www.facebook.com/events/1459324050959166/

Rómeó Vérzik és a népzene? Akkor rakjunk rá egy lapáttal az év első koncertjére. Gondoltuk ha mi akkor ti is szeretitek majd. Gondoltuk ilyet nem sokan csinálnának meg, de mi akkor is. Gyerekkori barátainkat, a somorjai Csalló népi zenekart hívtuk meg speciális vendégként a budapesti koncertünkre. Sőt, viszünk még táncosokat is. Mi előre szóltunk, hogy ez az év nem lesz semmi. Aztán azon se lepődjetek meg ha esetleg valakinek tényleg elhúzzuk a nótáját!csallo_nepi_zenekar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr797074365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása