FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MARTFESZT 2015 - sajtóközlemény

2015. január 14. - bush69

martfeszt2015.jpg

Véglegessé vált a III. Martosi Szabadegyetem időpontja: a felvidéki és Felvidéken kívüli magyar fiatalok július 8-12. között találkozhatnak ismét a rendezvényen. Az érkezésre szánt nulladik nappal kiegészülő négy teljes nap kínálata több újdonsággal is szolgál majd a Feszty-park ideiglenes lakói számára.

Azt már most tudni lehet, hogy az idei Martfeszt vezető témája az önkormányzatiság, amely a szabadegyetem nyitó- és záróelőadásában is megjelenik. Délelőttönként, az előadások beindulása előtt, vetélkedők, játékok, stand up comedy és más laza programok próbálják majd kitörölni az álmosságot a szemekből, este pedig a hagyományoknak megfelelően új és visszatérő zenei arcok koncertjei zárják az aznapi műsort. A délutáni közéleti előadásokat és beszélgetéseket, illetve a koncerteket érintő részletekről hamarosan további tájékoztatás várható.

Szintén újdonság lesz a Színpad udvarban felállítandó Hungarikum-sarok, ahol hagyományos magyar ételek kóstolója mellett más, a magyar kultúrához kötődő tárgyakkal is találkozhatnak az érdeklődők. A Martosi Szabadegyetem elsődleges célcsoportját természetesen a fiatalok jelentik, ezért a szervezők a családi programokkal azokra a fiatalokra is gondolnak, akik már tettek a következő nemzedékért.

(Forrás: https://www.facebook.com/martfeszt.sk)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr477074645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása