FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

MARILYN MANSON - Dalpremier : Deep Six

2014. december 15. - bush69

marilyn_manson.jpg"The Pale Emperor" címmel január 16-án jelenik meg Marilyn Manson kilencedik stúdióalbuma. Megérkezett a Deep Six című új dal, amit alább meg is hallgathatsz. A lemez megjelenése után amerikai turnéra indulnak, június 5-én pedig a Rock Am Ring is fellépnek.

facebook_png.pngManson az utóbbi időben színészként is egyre több szerepet kapott, játszott például a Kemény Motorosok, a Kaliforgia, az Egyszer fent, inkább lent című sorozatokban, a Wrong Cops című filmben, és ő adta hangját az Árnyék névre hallgató karakternek az ABC csatorna Egyszer volt, hol nem volt című sorozatának egyik részében. Az új albumon pedig helyet kap a Cupid Carries a Gun, ami a Salem című sorozatban hallható. (Forrás: www.quart.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr616983913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása