FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VOLT 2015 - A Rise Against és a Parkway Drive is fellép

2014. december 02. - bush69

volt2015.jpgA korábban már bejelentett erős felhozatalhoz - Motörhead, John Newman és Lilly Wood – csatlakoztak az új bandák, ennek hatására fél nap alatt mintegy kétezer bérlet kelt el a VOLT2015-re. Kedvezményes jegyek a karácsonyi időszakban is kaphatók!

A bejelentés egyedülálló módon, a közönség bevonásával zajlott, óriási sikerrel: aki megtalálta a fellépők borítékokba rejtett neveit a soproni VOLT Cafénál és a budapesti VOLT Music Bárban, elsőként tehette közzé a zenekarok hírét. A hír hozói természetesen VOLTos ajándékokkal is gazdagabbak lettek.

S a hír, amit a fesztiválozók közzétettek: Jön a VOLTra az idén immár hetedik, a Billboard listán dobogós lemezükkel jelentkező Rise Against. Szintén friss hír, hogy magyarországi egyetlen fellépésükkel ismét a VOLT közönségét tiszteli meg a Parov Stelar Band. És kirobbanó formában, sorrendben negyedik stúdióalbumával, az Atlas-szal mér elementáris erejű csapást a fesztiválozókra a VOLTon Ausztrália legütősebb metalcore bandája, a Parkway Drive.

A 23. VOLT Fesztiválra kedvezményes jegyek és bérletek kaphatók a soproni VOLT CAFÉ-ban, Budapesten az Erzsébet téren lévő “Ajándékozz fesztivált!” standon és országszerte a jegyirodákban.

Részletes információt a jegyekről itt találsz: www.volt.hu/jegy

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr876950537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása