FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

Kishírek a nagyvilágból - 2014/11/27

2014. november 27. - Kovenant

Heavy-metal-music-19662028-979-1024.jpg

Ismét összegyűjtöttük Nektek a legfrissebb koncert- és stúdiós híreket a rock/metal színtérről.

Vader.bmp

VADER: A lengyel banda idén május 30-án jelentette meg legfrissebb albumát ("Tibi Et Igni") a Nuclear Blast gondozásában. A csapat most jelentette be, hogy jövőre részt vesz az áprilisban induló HATEFEST koncertkörúton a SIX FEET UNDER (US), a MARDUK (SE), a HATE (PL), az EISREGEN (DE) és a  DEBAUCHERY (DE) társaságában. Elég zúzósnak ígérkezik a turné, de ez még mind semmi. A Vader ugyanis most decemberben német körútra is indul, ahol társai nem kisebb nevek lesznek, mint az ARCH ENEMY és a német thrash legendák, a KREATOR és a SODOM.

AF.bmp

AGNOSTIC FRONT: Az amerikai hardcore veterán brigád december 5-én kezdi meg 11. soralbumának felvételeit, mégpedig Buzzbomb Sound Labs stúdióban Paul Miner hangmérnök irányításával. Az énekes, Roger Miret az új albumot mocskosnak, dühösnek és gyorsan darálónak ígéri. De mi mást is várhatnánk a new york-i csapattól?

EPICA_1.bmp

EPICA: A csapat megkezdte európai koncertkörútját a DRAFONFORCE és a DAGOBA társaságában. A turnén a Nuclear Blast kiadó által idén májusban megjelentetett "The Quantum Enigma" című új albumukat mutatják be a rajongóknak. A turné első állomásáról most egy színfalak mögött készített videót mutatnak be, melyből képet kaphatunk a koncerteket körülölelő hangulatról is.

DAR.bmp

DIE APOKALYPTISCHEN REITER: A német banda most kezdi első olyan német turnéját, amelynek során akusztikus műsorral állnak a közönség elé. A koncert gerincét a csapat "örökzöld" slágerei alkotják, a vendég a turnén pedig Joe Astray ausztrál énekes/dalszerző lesz. A koncertbeharangozó klipet mi is közzétesszük:

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr986938353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása