FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

Kishírek a nagyvilágból - 2014/11/21

2014. november 21. - Kovenant

Heavy-metal-music-19662028-979-1024.jpg

Összegyűjtöttünk néhány aktuális koncert- és lemezinfót a metal közösség háza tájáról, reméljük, hogy örömötökre fog szolgálni!

THE MIDNIGHT GHOST TRAIN: Az amerikai banda új albuma 2015. február 28-án fog megjelenni "Cold Was The Ground" címmel a Napalm Records gondozásában. A stoner-rock triónak (Steve Moss: ének-gitár, Brandon Burghart: dob, Mike Boyne: basszusgitár) ez lesz a negyedik albuma, amit minden bizonnyal európai koncertkörút is követni fog.

MGT.jpg

AUDREY HORNE: A norvég hard rock banda "Pure Heavy" című lemezét szeptemberben jelentette meg a Napalm Records és máris kéthetes Európa-turnéra indulnak, melyen a 77 és a Pet The Preacher lesznek a vendégzenekarok. Felvidéki vagy magyarországi koncerthelyszínről sajnos nincs szó, Bécsben lehet őket elcsípni december 12-én az Arénában.

AudreyHorne10_Haara.jpg

BLACK STAR RIDERS: A Thin Lizzy utolsó felállásából alakult csapat 2015 februárjában jelenteti meg "The Killer Instinct" című új albumát a Nuclear Blast kiadónál. A lemezmegjelenést egy teljes brit és ír turné fogja követni végig március hónapban a EUROPE társaságában.

BSR.bmp

AVERSIONS CROWN: Az ausztrál death metal brigád a Nuclear Blast kiadónál jelenteti meg második albumát "Tyrant" címmel. Érdemes lesz meghallgatni a lemezt, melyről máris remek visszajelzések érkeztek és a Felvidéki Rock Magazin is tervez egy lemezkritikát az albumról. A korong Anydy Marsh produceri munkáját dicséri, míg a keverést Mark Lewis végezte.

AC.bmp

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr666921305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása