FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROAD - mostantól előrendelhető a könyv

2014. november 19. - bush69
road_könyv2222.jpg
Mától előrendelhető az igazán hangos könyv…Falusi Kutyák, úri csibészek, rövid sztorik, hosszú pórázon, feketén-fehéren.

Szóval jön, A KÖNYV… méghozzá neked… egészen pontosan veled... mert a jubileumnak Te is részese vagy!
Mi arról gondoskodunk, hogy telis-telefirkáljuk ezt a KÖNYV-et izgalmas, meghökkentő, hihetetlen, vagy épp citromos-szívet facsaró történetekkel, na és még, telepakoljuk a kedvenc fotóinkkal, a soha nem publikált képekkel, családi-, gyerekkori-, meg egy-két röhejes felvétellel. A Te feladatod pedig az lesz, -persze csak ha úgy akarod- hogy egyedivé varázsold egy saját fotóddal a saját ROAD KÖNYV-ed! Vagy ajándékozz egyet annak, akiről biztosan tudod, hogy szeretné!
Van már közös képünk? Esetleg saját kezűleg szerkesztettél rólunk egy egyedi grafikát? Elcsíptél minket valamelyik fesztiválon egy fotóval? Vagy megtaláltad magad valamelyik galériánkban a neten? Itt az alkalom, hogy egyedi ROAD KÖNYV-ed legyen! Szerkeszd meg itt a honlapunkon a ROAD KÖNYV-ed első oldalát az általad választott fotóval, vagy fotókkal és írj hozzá egy rövid szöveget, majd rendeld meg december 7-ig! Persze, ha azt szeretnéd, megrendelheted úgy is, hogy nem kérsz egyedi fotót a KÖNYV-edbe!
Na és most figyelj! Ha december 7-ig előrendeled a KÖNYV-et -ha szerkesztesz bele, egyedi közös fotót, ha nem- mi mindenképp ajándékba adunk mellé egy DVD-t, amelyen megtalálod az idén márciusban, a telt házas Barba Negra Music Clubban rögzített és eddig soha, sehol be nem mutatott AKUSZTIK koncertfelvételt, valamint az ugyanazon az estén rögzített ROAD koncertet. Sőt, készíttettünk a tavasszal egy turnéfilmet is, megspékelve sok archív, és friss anyaggal a kulisszák mögül, hogy a színpadon túl is kicsit jobban beleláthassatok az életünkben. Ez a DVD csak a KÖNYV előrendelőknek jár ajándékba! 
Kellően felcsigáztunk? Tedd próbára a KÖNYV szerkesztő oldalt itt a honlapunkon! És ha úgy érzed megvan "A" fotó és készen állsz, rendeld meg most a KÖNYV-et mindössze 4.999.- Forintos előrendelési áron! Ez az ár tartalmazza: a KÖNYV-et, az egyedileg szerkesztett, saját fotóddal és saját képaláírásoddal készül extra első oldalt, valamint a DVD-t, rajta az eddig meg nem jelent jubileumi ACOUSTIC&METAL dupla koncertet és a TURNÉ filmet, és természetesen a szállítási költséget is!
Tehát, ha előrendeled, december 7-ig, mindössze: 4.999.- Forintért, akkor tiéd a KÖNYV, + a DVD és még ingyen házhoz is szállítjuk neked!
road_könyv.jpg
FIGYELJ! Tudnod kell, hogy e jubileumi kiadványt limitált, mindösszesen 2014 darabos példányszámban készül. Így kizárólag akkor garantált, hogy biztosan tiéd legyen egy példány, ha időben előrendeled! Kereskedelmi forgalomba, bolti árusításba a KÖNYV nem kerül! Csak tőlünk rendelheted meg! A DVD-t pedig külön egyelőre nem tudod megvásárolni! Hát ne késlekedj! A KÖNYV, a DVD és a házhoz szállítás, december 7-ig előrendelve, csak 4.999 Forint!
A "ROCK&ROAD - AZ IGAZÁN HANGOS KÖNYV" tervezett megjelenése: 2014.december17.
(A nyomda, a kiszámíthatatlan "karácsonyi könyv-dömpingre" való hivatkozással nem tud 100%-os garanciát vállalni a megjelenés napjára, de ígéretük alapján karácsonyig mindenkihez eljut a megrendelt könyv+DVD!)
Megrendelés előre utalással:
A megrendelésed leadása után küldünk neked egy SMS-t, melyben megírjuk a bankszámlaszámunkat, az összeget, és a közleményt.
Kérjük, fáradj be a legközelebbi POSTA hivatalba, vagy BANK fiókba és az elküldött számlaszámra (11711041-20948762) fizesd be a Könyv vételárát: 4999.- Forintot. Ne feledd kitöltetni a közlemény rovatot sem!
Megrendelés külföldről:
A megrendelésed leadása után kiszámítjuk a postaköltséged, majd e-mailben elküldjük az infókat,  illetve azt, hogy mennyit kell fizetned. Fizethetsz előreutalással, PayPal-lal, ahogy szeretnéd, te döntesz.
Megrendelés PAYPAL előre fizetéssel:
Fizess egyszerűen otthonról PAYPAL-lal, ahol 4999.-Forintot plusz 199.- Forint tranzakciós díjat kell fizetned.
Amíg a rendszer enged PAYPAL fizetéssel könyvet rendelni, addig biztos lehetsz abban, hogy TIÉD lesz egy példány! Sikeres rendelésed leadásáról és megrendelésedről minden esetben e-mail-en tájékoztatunk! 
Ha a rendelésed leadása és a visszaigazoló e-mail üzenetünk után, DE MINDNEKÉPP MÉG AZ ELŐRENDELÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRATA ELŐTT szeretnél módosítani a rendeléseden (például: kép csere, szöveg módosítás, szállítási cím változás) természetesen ezt is megteheted, akár többször is! De az előrendelési határidő lejárata után már semmiféle korrekciót nem eszközölhetsz a rendelésedben!
Amennyiben elakadtál az előrendelési folyamat közben, lehetőséged van rá, hogy kérdéseddel e-mail írj a road@webfiok.hu e-mail címre, vagy komoly probléma esetén telefonos segítséget kérj!
FONTOS! Telefonon csak hétköznaponként, munkaidőben és korlátozott keretek mellett tudsz segítséget kérni a megrendelésedhez! DE EZ NEM TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT! Pusztán egy segítség, ha tényleg bajban vagy! Egyetlen kollégánk fogadja a hívásod, tehát ha nem éred el elsőre, valószínű mással beszél, vagy a rendeléseket intézi. Tehát kérünk téged, CSAK IGAZÁN INDOKOLT ESETBEN TELEFONÁLJ! Telefonos segítségnyújtás előrendelőknek: 06-30-721-34-33
MÉG EGY FONTOS DOLOG!
Ahogy feljebb is írtuk, lehetőséged van a könyvet extra, egyedi oldallal, saját fotóddal megrendelni és természetesen megrendelheted egyedi oldal nélkül is! Bármelyik megoldást is választod, döntésed nem befolyásolja a könyv és a DVD tartalmát, a szállítási feltételeit, vagy a vételárát! Amennyiben egyedi oldallal rendeled meg a könyvet, KÉRÜNK TÉGED csupán egy szerkeszthető oldalt válassz a lehetőségek közül és annak megfelelően tölts fel a kiválasztott képet és írd meg az egyedi szöveged. Tehát NEM KELL AZ ÖSSZES SABLON VERZIÓBAN KÉPET ÉS SZÖVEGET FELTÖLTENED!
A kiadó fenntartja a jogot, hogy a minősítetten trágár, rasszista, más erőteljes megbotránkoztatására irányuló szövegeket, illetve képeket nem jelenteti meg a könyvben, hanem felhívja a felhasználó figyelmét, hogy javítsa. Amennyiben ez nem történik meg a szerkesztési időszak lezárásáig, úgy a könyvbe a felhasználó plusz oldala nem kerül be, és enélkül kerül kiszállításra.
Forrás: www.road.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr556916967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása