FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

THE GERMAN PANZER - Szöveges videó a debütalbumról

2014. november 13. - Kovenant

TGP.bmp

A három német metal legenda által alapított The German Panzer debütáló lemeze november 28-án fog megjelenni a Nuclear Blast gondozásában és máris itt a "Mr. Nobrain" című számukra készített szöveges videó.

A bandát basszusgitárosa/énekese Schmier, a DESTRUCTION főnöke, gitárosa Herman Frank, dobosa pedig Stefan Schwarzmann, mindketten az ACCEPT soraiból. Mit is várhatnánk az ilyen teuton metal örökséggel rendelkező figuráktól, mint lehengerlő zúzást!

Schmier véleménye a Mr. Nobrain számukról: “Zeneileg a nóta a csapat thrash gyökereit egyesíti a dallamérzékenységünkkel, így a dalt igazi koponyatörő riffekkel, no meg egy fogós, de nem nyálas kórussal pakoltuk tele, mely megragad az agyadban és egy darabig nem is fog onnan kimászni!"

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr446893929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása