FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

INVADER - a révkomáromi Rock Club 25-ben, vendég: Fortissimo

2014. november 06. - bush69

Invader2014.jpg

Március 21-én látott napvilágot az Invader Szép Új Világ névre keresztelt albuma. A zenekar felállása 2012 folyamán szilárdult meg, Jósa Tamás énekessel, és a Lahovicz "Puccer" Zoltán vezette csapatot Hornyák Péter, Mezőfi József és Munkácsi Tamás erősíti még. A korongra 12 dal került fel, és a megjelenést követően nem sokkal a Club 202-ben már debütál az album néhány dala, ahol a zenekar Blaze Bayley vendége volt. (Forrás: www.metalkilincs.hu)

facebook_png.pngNovember 7-én a révkomáromi Rock Club 25 vendégei lesznek a felvidéki, gútai Fortissimo dallamos heavy metal banda társaságában, akikről annyit azért tudni kell, hogy a frontcsajos formáció 2013 tavaszán alakult, mint egy Ossian Tribute Band, de időközben úgy gondolták, hogy más ismert magyar és külföldi (saját magyar szöveggel) bandák dalait is szívesen játszanák.

 Esemény: https://www.facebook.com/events/1497338447183290

Az Invader zenekar elérhetővé tette a lemez összes dalát annak érdekében, hogy akinek esetleg még nincs meg, az is felkészülten érkezhessen a bulira.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr266869853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása