FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROCKTÓBER - az ekecsi kultúrházban

2014. október 16. - bush69

rocktóber_ekecs_2014.jpg

Október 17-én az Ekecsi kultúrházban fergeteges rock n roll ünnep lesz.

Az estét a budapest-i Rootsters trash&roll banda indítja, akiknek a napokban jelent meg első hangzóanyaguk és részt vettek az idei X-Faktorban is. Őket követi a csallóközcsütörtöki Phoenix Rt., akik ugyancsak elindultak a tehetségkutatón és a mentorházig meneteltek, jelenleg pedig a Tankcsapda előzenekaraként járják a klubokat. A harmadik fellépő a Depresszió zenekar, akik október 1-én jelentkeztek új lemezzel A folyamat zajlik... címmel, majd utánuk a somorjai Rómeó Vérzik zárja az estét, akik Halász Feriékkel turnéznak majd december végéig.

A novemberben startoló lemezbemutató turné felvezetéseként, ezen a héten pénteken a Felvidéki Ekecsen játszunk. Néhány új dal is terítékre kerül majd a friss albumról ezen az estén, tehát már nagyon izgatottan várjuk a koncertet. (Depresszió)

18:00: Kapunyitás
19:00: Rootsters
20:00: Phoenix Rt.

21:30: Depresszió
23:30: Rómeó vérzik

Esemény: https://www.facebook.com/events/647167832057653

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr456799327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása