FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HAMMERWORLD - az októberi szám tartalmából

2014. október 10. - bush69

HW2014.10_facebook.jpgMegjelent a HammerWorld magazin októberi száma, MACHINE HEAD és WISDOM poszterekkel, az október 14-én új stúdióalbummal jelentkező és aznap negyedszázados TANKCSAPDA zenekarral a címlapon. Természetesen egy friss interjút is olvashatsz a csapattal a lapban.

LOVRECK2014albumcover.jpg

Az extra CD-melléklet a LOVRECK zenekar második nagylemeze: A remény rabszolgája.

Friss infókat olvashatsz az Avenged Sevenfold alaposan felbónuszolt 2003-as Waking The Fallen albumának újrakiadásáról, Halász Feri a saját szavaival bemutatja az új Depresszió album dalait, akárcsak Slash és Myles Kennedy a friss lemezük nótáit, az Obituary gitáros Trevor a kedvenc lemezeiről nyilatkozik, de beszámolunk a cseh Butal Assault fesztiválról, a Masters Of Rock 3. és 4. napjáról, valamint a német Bang Your Head! fesztről is. A Tankcsapda mellett a szintén friss albumos Exodus, Cannibal Corpse, Mr. Big, Unisonic, Wolf, Sanctuary, Dragonforce és The Haunted zenekarokkal is készült alapos interjú, akárcsak a Slipknot gitárosával, Jim Roottal. A hazai bandák közül a Wall Of Sleeppel, a Zorddal és a nemzetközi színtéren is egyre elismertebb The Moon and the Nightspirittel beszélgettünk, de folytattuk a hazai rockvilág fontos háttérfiguráit bemutató sorozatokat is. Mi több, az egyik legismertebb európai metal producernek, a svéd Jens Bogrennek is feltettünk egy sor kérdést, egyrészt arról, hogy hogyan is keveredett a keverőpult mögé, másrészt arról, hogy szerinte merre fejlődik a stúdiós világ a XXI. században. XY Akta rovatunk vendége az USA-ban is komoly áttörést elért dán VOLBEAT frontembere, Michael Poulsen, akit a következő lemezről is megkérdeztünk. XY Akta rovatunk vendége a szeptember végén Budapesten koncertező és pár nap múlva egy új albummal jelentkező In Flames gitárosa, zeneszerzője Björn Gelotte. Klasszikus! rovatunkban a kereken 30 éve született Psalm 9 (Trouble) album szerepel a chicagói doom legenda TROUBLE zenekartól, akik novemberben Budapestre is eljönnek. Hangpróba táblánk dobogós helyeit az új Slash, Sanctuary és Exodus albumok foglalták el, de azt, hogy az új In Flames lemez hol végzett a táblában, azt már csak a lapból tudhatod meg.

HW2014.10.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr36778551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása