FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CRAZY MAMA - metal invázió

2014. október 09. - bush69

Metal invázió.jpgNovember 7-én metal invázió várható a Crazy Mama Music Pubban, hiszen két osztrák és két magyar banda mutatja meg, hogy miről is szól a metal zene.

Ausztriából érkezik hozzánk a High Heeler és a Wildhunt, a magyarokat ezen az estén a Rebel és a Stressz fogja képviselni. A két magyar zenekart nem nagyon kell bemutatni senkinek sem. Stressz Lőrincz Tibi bandája régóta jól ismert zenekar a metal érában. A Rebel pedig a Crossholder zenekar alapítójának, Szaládi Karcsinak a zenekara, akikről hamarosan igen sokat fogunk hallani. A High Heeler az osztrák fővárosból érkezik, 2000-ben alakult és nemsokára megjelenik egy 9 számos LP-jük, a Wildhunt-nak szintén Bécsben van a főhadiszállása és thrash metal-ban utaznak.

Ezen az estén a kapu 19 órakor nyílik a Crazy Mamában, a belépő pedig 1300 forint lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1467879806816210/

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr876775393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása