FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - újra útnak indultak

2014. október 04. - bush69

rómeóvérzik_koncert.jpgA Rómeó Vérzik zenekar igen sikeres időszakot tudhat maga mögött. Aranylemez, díjzáporok és egy sikeres turnésorozat után sem pihentek, hiszen leforgatták az új klipjüket, aminek mondanivalója megint igen elgondolkodtatóra sikeredett. 

facebook_png.png

A klipről ITT olvashatsz többet.

Október elején újra elindultak, hogy bejárják a környező országok mellett Magyarországot is. Mivel jövőre kerek évfordulót ünnepelnek, -  amire megkezdték a felkészülést - így már most ízelítőt láthatnak belőle a zenerajongók.

Hatalmas LED falak mellett előveszik azokat a dalokat is, amit eddig nem játszottak koncerteken, bár a közönség nagyon szereti. Mindig lesznek vendégzenekarok, így egy igazi örömzenére készülhetünk.

Budapesten ritkábban lépnek fel, mint ahogy azt a közönség szeretné, így mindig hatalmas várakozás előzi meg az eseményt. Október 11 - én a Club 202 ad otthont a show-nak, ahol a FULLSTOP mellett Karai Anna is közel egy órás koncertet ad.  


19:00: Kapunyitás
20:00: Vendég: FULLSTOP
21:00 Vendég: KARAI ANNA
22:00 RÓMEÓ VÉRZIK

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr236757849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása