FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RÓMEÓ VÉRZIK - Klippremier : Trójai Faló

2014. szeptember 01. - bush69

Rómeó vérzik201403.jpgA somorjai banda tavaly októberben megjelent a három... című lemezéhez készített új klipet a Trójai faló című dalra.

Ki hinné, hogy a Rómeó Vérzik zenekar új klipjének ironikus történetét az élet produkálta.

A klip ötletét egy valós történet adta, - mesélte Koppány, - hogy egészen pontos legyek Sancho nagypapája szökött meg bicajjal az esküvőjéről. A Duna töltésén kapták aztán el. A történet annyira fennmaradt, hogy sokszor tanmeseként használjuk házasulandó barátaink számára. Rögtön ez jutott eszembe, amikor a klipen gondolkodtunk, szinte adta magát a dalhoz.

Rómeó Vérzik - Trójai Faló - Klip.jpgA szereplők megtalálásához a zenekar egy felhívást tett közzé a facebook oldalukon.

Nagyon jól esett, hogy rengetegen jelentkeztek! Ezúton is szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket nem tudtunk beválogatni, de hát a lehetőségeink is végesek voltak. – folytatta a sikeres csapat énekes, basszusgitárosa. - A legszebb, hogy sokan több száz kilométert utaztak ingyen bérmentve, hogy velünk tölthessenek egy forgatási napot, tehát hatalmas respekt a közönségünknek.

A Trójai faló c. dal klipje rekord sebességgel terjed az ismert közösségi portálon. A fiúknak sok idejük nincs a forgatás kipihenésére.

Szeptemberben próbálunk ezerrel. Októbertől beindul a gépezet, önálló koncertjeink mellett a Road zenekarral is lesznek közös bulik. Novemberben pedig a Depresszióval indulunk közös turnéra, ami december végéig kitart. Emellett készülünk a jövő évi jubileumi húszéves turnéra, sok finom csemegével egybekötve.

facebook_png.png

rómeóvérzik2014ősz.png

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1006656571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása