FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

COOL HEAD KLAN - októberben Hidaskürtön

2014. szeptember 25. - bush69

Cool Head Klan.jpg

A Cool Head Klan-t 1999-ben a korábbi Classica, Sámán és Seneca énekes Molics Zsolt és Petrás Jani (Kárpátia) alapította. 7 stúdiólemez, egy válogatás és egy koncert lemez. Helyzetjelentés Molics Zsolti-tól.

facebook_png.png

Molics Zsoltival beszélgettem egy kicsit a tervekről és az új lemezről.

"A zenekar felállása évek óta változatlan, rengeteg nyári koncerten vagyunk túl, aminek a zöme motoros fesztivál volt. Idén befejezzük az új albumunkat a Benzin és vért, ami kimondottan motoros album lesz. Összegyűlt annyi dal és még most is dolgozunk ujjakon, ezeken hallhatók lesznek azok a dalok is, amit klubboknak írtunk himnusznak. Személyemhez köthető a Crossholder Army dal, amit a Judas Priest énekesével Ripper-el éneklek, ez is rajta lesz. A szövegét a tragikus körülmények között elhunyt Güzü barátom írta. Készülőben van egy dal a felvidéki Paranoid énekesével is egy duett, egy igazi metal dal, ami hamarosan szintén hallható lesz. A Kárpátia zenekarral is zajlanak közös fellépések. Idén ősszel elindítjuk az akusztikus koncerteket is, ennek a neve Coolhead akusztik lesz."

Október 11-én az 56-os egység szervezésében kerül megrendezésre Hidaskürt-i kultúrházban. A CHK előtt fellép a jóka-i Totalica és az ekecs-i Paranoid zenekarok is.

18:30 | Kapunyitás
  19:00 | Totalica
20:00 | ParanoiD (Felvidék)
21:00 | COOL HEAD CLAN

Esemény: https://www.facebook.com/events/1464811440458226

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr596729743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása