FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ROAD - őszi-téli All Stars Turné Felvidéken is

2014. szeptember 13. - bush69

ROADallstarsturné2014.jpgAvagy a tíz éves jubileumi ünneplés októbertől folytatódik tovább! Az elmúlt tíz év alatt rengetek nagyszerű zenekarral ismerkedtünk meg, koncerteztünk, turnéztunk, mulattunk együtt, akiktől nem mellesleg sokat is tanultunk az évek során. Ezen bandák nagy részét most újra elcsábítottuk 1-2 koncert erejéig, hogy ismét egy színpadon bulizzanak velünk és veletek együtt. 2014 ősz-tél során olyan számunkra "kedves" zenekarokkal együtt láthattok majd bennünket egy-egy városban, akikkel nagyon szívesen játszunk együtt a mai napig...Előzetesként itt egy kis ízelítő, de a lista bővül tovább. Aztán a dátumokkal és helyszínekkel, hogy kikkel hol és mikor, meg ilyenek... néhány napon belül minden kiderül majd. (Forrás:Facebook)

Mi tudunk már pár helyszínt!

A Rómeó Vérzik oldaláról már kiderült egy-két dolog. Többek között az is, hogy újra Felvidékre látogat a Domoszlói banda. Október 10-én még Sopronban játszanak Koppányékkal, majd október 24-én Kassán, majd másnap Csoltón adnak koncertet.

facebook_png.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr886695969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása