FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

FORRADALMINAPUNK - október 23-án a Dürerben

2014. szeptember 02. - bush69

forradalminapunkfejlec.jpgStílusosan október 23-án kerül megrendezésre a Forradalminapunk névre keresztelt koncertlemez bemutató, melynek programjában 6 ismert magyar punk zenekar került. A monstre bulin nem csak élőzenei produkciót kapnak a műfaj szerelmesei, hanem egy 10 számos, magánkiadásban megjelent lemezt is megvásárolhatnak, melyre a Detox, a CAFB, a Hisztéria, a Kretens, és a The Snobs egy-egy dala került fel. A rendezvény Facebook eseményében egy hosszabb bemutatkozást is olvashattok a fellépő zenekarokról.

Esemény: https://www.facebook.com/events/911977548818638/ - a lemezről pedig álljon itt pár sor Toncsi Coxtól:

Sokszínű és jó, szeretem a válogatásokat szeretek minél több zenekart megismerni és hallgatni. Gondolom, mindenki a legjobb dalait teszi fel így egy alap képet kapunk a bandákról, főleg hogy koncert anyag így aztán hűen tükrözik saját magukat semmi stúdió okosság effektek stb,stb sok esetben jobban is szerettem, szeretem a koncertfelvételeket .....és persze fontos hogy egy kézben termett előállított DIY kiadványról beszélünk, ami szintén különlegessé teszi az egészet, amit mindannyian támogatunk, szeretjük az ilyen magánkezdeményezéseket és kiadványokat.

2014.10.23. Dürer, Kisterem

Forradalminapunk koncertlemez bemutató

Kretens - https://www.facebook.com/kretens
Hisztéria - 
https://www.facebook.com/pages/Hisztéria/123875794339461
C.A.F.B. - 
https://www.facebook.com/CxAxFxB
tHE sNOBS - https://www.facebook.com/tHEsNOBS
The D.I.Y. - https://www.facebook.com/thediy
Gumicsizma - https://www.facebook.com/pages/Gumicsizma-Punk-Zenekar/189372621074111

Belépő:1300.-
Elővételben:900.-
Picsa koncertről 23h után:500.-

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr396658953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása