FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

AMORPHIS | SOILWORK - Közös turné keretében Budapesten és Pozsonyban!

Jön az ukrán JINJER és a német NAILED TO OBSCURITY is!

2018. augusztus 21. - bush69

amorphis_soilwork_2019_eu.jpg2019-et egyből egy hatalmas bulival kezdhetik az AMORPHIS és a SOILWORK rajongói. A két banda az ukrán JINJER és a német NAILED TO OBSCURITY társaságában érkezik Budapestre és Pozsonyba.

EUROPEAN TOUR 2019

 

JANUÁR 25. | BUDAPEST | BARBA NEGRA MUSIC CLUB

ESEMÉNY

JANUÁR 28. | POZSONY | MAJESTIC MUSIC CLUB

ESEMÉNY

A finn melankólikus/folk/progresszív metal csapat májusban adta ki hatalmas sikerű legutóbbi, “Queen Of Time” című albumát a Nuclear Blastnál, amelyen újra játszik a tavaly visszatért alapító basszusgitáros, Olli-Pekka Laine (Barren Earth) is. A rengeteg meglepetést, kórusokat, Anneke van Giersbergen (VUUR, Devin Townsend Project, ex-The Gathering) vendégénekét felvonultató új himnuszokat élőben pedig 2019-ben a svéd SOILWORK társaságában mutatják be.

A svéd SOILWORK épp keményen dolgozik a 2015-ös "The Ride Majestic" albumának utódján, amit ezeken a koncerteken fognak először bemutatni a nagyközönségnek.

Ha ez a csomag nem lenne elég, a headlinerekhez csatlakozik az ukrán modern metalos JINJER és a német melodic death/doom metalos NAILED TO OBSCURITY is, akik épp a Nuclear Blast-os debüt anyagukon dolgoznak.

Az AMORPHIS gitárosa, Esa Holopainen így nyilatkozott a turnéról:

Alig várjuk, hogy újból végigjárjuk Európát és egy új szinte vigyük az AMORPHIS koncertélményt a Queen Of Time turnén! Nagyon örülünk nekik hogy a fantasztikus SOILWORK, JINJER és a NAILED TO OBSCURITY lesznek a társaink ezen az úton. Szerezzétek be a jegyeiteket azonnal, ez egy igazi meglepetésekkel teli múlt-idézés lesz!

A SOILWORK énekes Björn "Speed" Strid ezt tette hozzá:

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az AMORPHISSAL közös az első turné, amelyen bemutatjuk az új albumunkat! Tini korom óta az AMORPHIS a kedvenc finn bandám, a Tales From The Thousand Lakes-et napi szinten hallgattam végig. A két zenekar egyedi zenei világa egy különleges, epikus koktéllá áll majd össze, ahogy együtt turnézzuk végig Európát. Már nagyon ideje volt, alig várom!

A JINJER is hozzászólt:

Borzalmasan lelkesítő és megtisztelő hogy két ekkora metal-óriás, az AMOPRHIS és a SOILWORK oldalán turnézhatunk, szinte túl szép, hogy igaz legyen! A lehető legjobbat fogjunk nyújtani, és biztosan játszunk majd az új anyagunkról is. Európa, készülj fel, mert 2019 hangos lesz!

A NAILED TO OBSCURITY  gitárosa, Jan-Ole Lamberti ezt mondta:  

Alig várjuk, hogy újra úton legyünk, és nagyon örülünk hogy része vagyunk ennek a gyilkosan jó csapatnak! Örömmel várjuk hogy újra ismerős arcokat lássunk a városokban és klubokban, ahol már játszottunk azelőtt, és azt is, hogy újakkal találkozzunk olyan helyeken és országokban, ahol még soha nem voltunk. Ez nagyszerű lesz!amorphis_soilwork_2019_eu_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2514192025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása