FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

BIG MAN PUB - Emberöltő és Hangszedők koncert Nagymegyeren

2018. március 01. - bush69

emberolto_es_hangszedok_koncert_nagymegyeren.jpgA balassagyarmati székhelyű Hangszedők és a szokolyai Emberöltő zenekar közös koncertsorozatának első felvidéki állomása március 10-én Nagymegyeren, a Big Man Pub színpadán lesz. A két zenekar először 2016 év végén játszott együtt, majd 2017 őszén közös szervezésű koncertsorozatba kezdtek.

A két nagyszerű folk rock zenekar közös turnéjának első felvidéki állomása.
Népdal feldolgozások, versmegzenésítések, és sok-sok rockzene!

Kezdés:

21:00 - Emberöltő
22:30 - Hangszedők

A belépés ingyenes!

ESEMÉNY

Az Emberöltő zenekar 2013. október. 23.-án alakult. Alapvetően a rockzene, a népzene és a magyar irodalmi kultúra közös kapcsolata jellemzi zenei munkásságukat. Saját gondolataik mellett megzenésítik olyan híres magyar költők verseit, amelyeknek mondanivalója a mai korban is megállja a helyét.

A Hangszedők zenekart Varga Tamás basszusgitáros alapította 2015 decemberében. A zenekar tagjai többféle zenei irányzatból érkeztek. Kezdve a rock, blues, jazz stílustól, a népzenei hatásokon át, egészen a klasszikus zenéig. Ezek a stílusok zenéjükben mind megtalálhatók, amit átjár egyfajta pszichedelikus hangzásvilág. Saját dalokkal állnak színpadra, ami számukra egy közös út-szemlélet, öröm és kihívás egyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2413707774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása