FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

HATVAN CITY HARD CORE - Klippremier: Isten szemében

2016. március 02. - bush69

hatvan_city_hard_core.jpg

Elkészült a hatvani Clone és Schizoid zenekarokból alakult Hatvan City Hard Core, azaz a HCHC második videoklipje az Isten szemében című dalhoz. A csapat durván három évvel ezelőtt állt össze ismét, túl vannak több hazai koncerten és idén felvidéki és erdélyi bulikat is terveznek.

facebook_png.pngEgy másik hír, hogy Csatai Zoli már nem tagja a bandának, viszont Nagy Hunor Attila (Beatrice) lépett a helyébe és aki szeretné látni a bandát az legközelebb március 19-én Hatvanban, a III. Fémtojás Feszt-en ezt meg is teheti.

"2014 októberben felvettük a 4+1 számból álló saját kiadású kislemezünket ami egy hamisítatlan HC album lett. Minden a HC kultuszra jellemző vonásokat hallhatjátok a kislemezen... és még azon felül is. 2015 nyarán készült el első hivatalos videónk az Otthon című számunkra, amelyet szülővárosunknak írtunk."

"Két éve a mexikói Thell Barrio-val léptünk fel egy nagysikerű bulin Esztergomban, de hazai “tesó” zenekarokkal (Magor, Hortobágy Hard Core Crew, Drawing-sajna már nem aktívak és a többiek…) voltak közös koncertjeink. Túlnyomórészt saját dalainkat hallhatjátok a bulijainkon, de saját dalainkon kívül legendás Punk és HC klasszikusoktól is játszunk: Ramones, Agnostic Front, Sick Of It All, Ignite, Hate Breed,... ezekkel a dalokkal még közelebb tudjuk hozni a HC világát, mondanivalóját a mai fiatal és nem fiatal nemzedékhez is!"

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr178434500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása