FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TWISTER - Klippremier: Utak nélkül

2015. október 21. - bush69

twister_zenekar.jpg

"Utak nélkül" címmel decemberben jelenik meg a budapesti Twister zenekar harmadik lemeze a Nail Records gondozásában. Elkészült az első klip a címadó nótára, amit alább tekinthettek meg.

facebook_png.png

Eljutottunk a 3. lemezig, ami egy mérföldkő a zenekar életében. A címe Utak nélkül lesz. Idén februárban, mint sokan tudjátok énekes és basszusgitáros poszton is váltás volt. A zenekaron belül hatalmas Vissza a jövőbe rajongók vagyunk, és úgy jöttek ki a dolgok, hogy ezt egy klip formájában is meg tudjuk mutatni. Sokat készültünk a produkcióra, a forgatásra, és nem utolsó sorban pedig az általunk megírt dalra. Szerettünk volna tisztelegni a film 30 éves év fordulójára, és megfogalmazni a dalszövegben, amit mi gondolunk a zenekar, és a film párhuzamossága között. A videót a szigetszentmiklósi Rock Lyukban forgattuk le, hatalmas köszönet Wininek. A hibátlan kocsiért, és a lehetőségért pedig a magyarországi Delorean klubnak. Természetesen, és nem utolsó sorban a stábnak, a statisztáknak, a szereplőknek, és mindenkinek, aki kicsit is segítette a munkánkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr658010105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása