FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

CADAVERES - Hamarosan boltokban az új EP

2015. július 15. - bush69

cadaveres_10.jpg

Az idén tízéves jubileumát ünneplő székesfehérvári Cadaveres hamarosan egy különleges EP-vel jelentkezik "Hazai" címmel, amiről meghallgatható Az Út (The Quest) akusztikus változata és az A bűnös című dalok.

facebook_png.pngA zenekar idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját. A jeles alkalmat igyekszünk még emlékezetesebbé tenni egy különleges EP-vel. A Digi-pack csomagolás 7, főként magyar nyelvű nótát rejt. Erre utal a "Hazai" cím is. A nóták szorosan kapcsolódnak a zenekar 2013-ban kiadott "Demoralizer" lemezéhez, hisz a nóták eredeti változatban - angol nyelven - ezen a lemezen találhatóak. A magyar nyelvű dalok mellet vannak akusztikus átiratok is és egy Ákos nóta újraértelmezése is. (Szeress így...)

A felvételek Érden készültek Varga Zoltánnal a SuperSize Productionban. A lemez hivatalosan július 21-én jelenik meg, a Sepultura koncert napján, ahol vendégként vehetünk részt. A Barba Negrás koncerten kívül a legtöbb fesztiválon találkozhattok még a zenekarral, ahol élőben is hallhatjátok az EP dalait. A lemez előrendelhető az oldalunkon keresztül vagy email-en: eviline666@gmail.com

cadaveres_tour.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr987629240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása