FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

VIII. ZORALL SÖROLIMPIA - Jegyelővétel július 15-ig és egyéb fontos infók

2015. július 09. - bush69

zorallsorinfok_jul15.jpg

Augusztus 27-29. között Alsóörsön kerül megrendezésre a VIII. Zorall Sörolimpia. A fesztiválra július 15-ig van lehetőség elővételi jegyek vásárlására, amit erre a linkre kattintva tehetnek meg a Sörolimpiára készülők: http://broadway.hu/viii-zorall-sorolimpia

A fesztivállal kapcsolatos további fontos információk: A táborlakók a 0. napon, tehát augusztus 26-án 18 órától foglalhatják el a sátorhelyeiket. A fesztivál területére be lehet hajtani gépkocsival, de csak úgy, ha a gépjárművel legközelebb csak távozáskor mozognak. Tehát a ki-be járkálásra nincs lehetőség. A Európa Kemping területe elég nagy ahhoz, hogy a kisebb gyermekkel, a még időben érkezők találjanak egy a színpadoktól távoli, csendesebb helyet, és a 12 év alatti gyermekek számára a belépés ingyenes.

A hetijegy a helyszínen 7900 forint lesz, mely magában foglalja a kemping és a strand használatát, illetve egy "Zorall Bumm" cd-t, ugyanez érvényes természetesen az elővételben megvásárolt bérletekre is, a napijegy pedig 3000 forint lesz.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1519015878349757

A Zorall Sörolimpia Facebook oldalát pedig itt találhatjátok:

https://www.facebook.com/ZorallSorolimpia

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr657613484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása