FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

NIBURTA - meghallgatható a "ReSet" EP

2015. január 10. - bush69

niburta_re-set.jpg"ReSet" címmel megjelent a budapesti folk metalcore banda 3 számos új EP-je, amit teljes egészében elérhetővé tettek YouTube csatornájukon.

facebook_png.png

"Szerettük volna felülmúlni a 2012-es Scream from the East albumunkat, ha nem is terjedelemben, de minőségben mindenképp. Sajnos nagyon elhúzódtak a munkálatok, de megérte, hiszen mindig új ötletekkel, hangszerekkel, motívumokkal gazdagodtak a dalok, nem elégedtünk meg velük nagyon sokáig. Egyszerre őriztük meg a Niburta zenekar lényegét, és emeltük egy következő szintre. Ez a 3 számos EP hidat képez a korábbi, és a készülő nagylemez között, ami reményeink szerint már odakerülhet idén a fa alá." (Leindler Milán)

niburta_live02.jpg

Külföldi vendégzenészek közreműködésével készült a lemez; mindhárom dalban hallható egy, a zenekarral jó barátságot ápoló zenész, név szerint Klaartje Julia, Ana Capalija és Dou Kalender. Utóbbi, a Gürz frontembere vokálja hallható az EP 3. dalában, ami az Evolution címre hallgat. A felvételek az Old Busó stúdióban, az AC stúdióban és az RX stúdióban készültek. Az utómunka és a masztering munkálatok a zenekar gitárosa, Krieser János – OBS – nevéhez fűződnek.

A Two Faced c. dalt már hallhattuk különböző fesztiválokon, a Niburta most az ezeken, a párizsi turné alkalmával és a stúdiófelvételek során készült werk-videóval örvendeztet meg minket, igazán meghitt hangulatú „klip” készült ehhez a dalhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr27059715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása