FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

SING SING - idén utoljára a Barba Negra Music Club-ban

2014. november 07. - bush69

Sing Sing zenekar.jpg

November 14-én Sing Sing koncert lesz a Barba Negrában. Erről, és néhány, a zenekarral kapcsolatos kulisszatitokról is beszélt Hangya és Pöpi a Fix TV-ben.

facebook_png.png

A legendás Sing Sing zenekar Sipos Tamás (Irigy Hónaljmirigy) énekessel kiegészülve/átalakulva 2013-ban hamvaiból feltámadt, és a ’90-es évek legjobb éveit megidézve fergeteges hangulatú bulikat ad országszerte. A harmincpluszosok nem is kérdőjelesek, de még a húszas évei elején járók is biztosan ismerik a rockdiszkók Halál a májra c. örökbecsűjét, vagy a hű rockerek szívéhez szóló Életfogytig rock n’ rollt! Idén utoljára november 14-én lesznek hallhatók ezek a slágerek a zenekar jóvoltából, a Barba Negra Music Club-ban!

Az est különleges vendégei: Boros Csaba és Patai Tamás (Republic), Maróthy Zoltán (Ex-Fahrenheit). A bemelegítést a Black Jack zenekar végzi.

Forrás: Az esemény: https://www.facebook.com/events/1549422065279060

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr426875395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása