FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

ALCOHOL - Csövi 29 | Exkluzív születésnapi koncert

2014. október 17. - bush69

Alcohol (hivatalos) Csövi.jpgRendhagyó esemény régi tagok vendégszereplésével, míg a háttérben a rég várt új nagylemez készül!

facebook_png.png

November 14-én, pénteken tölti életének 29. évét az Alcohol zenekar sorsát ápoló frontember, akit sokan becenevéről ismernek: Csöves. Ennek apropóján exkluzív születésnapi koncertre kerül sor az A-CÉL Rock n' Sport Klubban, mely fellépésen régi Alcohol tagok is tiszteletüket teszik! Az eseményt követően az idei évben már nem sok lehetőség lesz elcsípni az utóbbi időben – a Rock On! Fest óta különösen - visszahúzódott a zenekart. Ez sem a véletlen műve: a régóta várt harmadik nagylemez munkálataira összpontosul az ismét négy fősre duzzadt csapat energiája. Az elmúlt két év során szembetűnő változásokon átesett együttes a negatívumokból is igyekezett előnyt kovácsolni – az eredményt tekintve sikeresen: érezhető ez koncertjeik alkalmával, valamint a tavaly megjelent Rockhimnusz népszerűségén is. Az ismét ütőképes formában lévő banda bizakodva tekinthet a jövőre, új dobosának bejelentésén kívül még számos újdonság várja a rajongókat – akik közül a szerencsésebbek még belépőt is nyerhetnek az exkluzív születésnapi bulira!

A zenekar sok év alatt elért eredménye: két nagylemez, koncertek országszerte klubokban és fesztiválokon, mindezt kemény és kitartó munka árán, ékes például szolgálva jó néhány pályafutását indító csapat számára. De őket sem kímélte a zenei élet átka, 2012-re teljes újratervezés következett, az őszinte és szókimondó, önmagát vállaló stílust nem hagyta el Csöves, a banda sorsát kezében tartó énekes-basszusgitáros, a felállás viszont változott. A gitáros szerepét sokak kedvence, Ambrus Zoli vállalta, s bár eme oldalát kevesen ismerték, a színpadon azóta is bizonyítja, bizony nem csak a humorral, hanem a húrokkal is tud remekelni. Dob-szekcióban segítette a társaságot egy ideig Keresztes Viktor, ki végül a Junkies-ban való elfoglaltságai miatt nem tudta tovább vállalni a feladatot, helyét ekkor a hazai színtéren sokak számára ismert Ratkai Miklós ’Retek’ vette át. A zenekar 2012 decemberében, ’Semmilyen rendszer’ című dalhoz készült klipje igazi botrány-gyanús videónak indult, kendőzetlenül, vállalva minden ellenvéleményt is, melyet végül a legnagyobb video-megosztó csatorna is törlésre ítélt, az aktuális (köz)médiához igazodva. A folytatásban ismét meglepték a nagyközönséget, Rockhimnusz című daluk jó néhány ismert hazai énekest, rockzenészt vonultat fel, mindamellett a vártnál nagyobb sikert aratott már a megjelenést követő napokban, s töretlen népszerűségnek örvend azóta is.

Alcohol –  ̋Csövi 29 ̋ Exkluzív születésnapi koncert régi tagokkal
November 14. péntek
Kapunyitás: 18:00
Belépő: 990Ft

A koncerthez kapcsolódó nyereményjátékon 2db páros belépő kerül kisorsolásra, részletekért látogass el az esemény oldalára: https://www.facebook.com/events/797338986996880/

https://www.facebook.com/acelrocknsport

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr216802023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása