FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

TIRANA ROCKERS - Daczi Zsolt öröksége újra színpadon

2014. szeptember 12. - bush69

Tirana Rockersband.jpg

Daczi Zsolt 1992-ben alapított zenekara, a 2010-ben újra életre keltett Tirana Rockers hosszas csend után ismét színre lép: Gubás Tibit és zenésztársait szeptember 27-én az A-Cél Rock'n Sport Klub látja vendégül. A gitáros-legenda példaértékű munkásságát ápoló banda zenei világa mind a mai napig megállja helyét - ezúttal is dögös dirty rock'n'roll nótáktól lesz hangos a koncertterem, köztük olyan kihagyhatatlan darabokkal, mint pl. a Sex Dealer vagy a Crazy for you.

facebook_png.png

Immáron hét éve, hogy hazánk egyik kiemelkedő gitárművésze, Daczi Zsolt az égi zenekarba távozott, öröksége viszont tovább él: az 1992-ben Gubás Tibor énekessel együtt alapított Tirana Rockers 2010 végén újra életre kelt. A gitáros-legenda példaértékű munkásságát ápoló banda zenei világa mind a mai napig megállja helyét, sikeres hazai koncertjeik mellett jó példa erre Tim Ripper Owens 2011-es kelet-európai turnéja, melynek support zenekarként voltak részesei, később pedig a norvég Thunderbolt európai turnéjának több állomásán is szerepeltek. A sikeres újraindulást sajnos hosszas csend követte, melyet – sorait rendezvén - egy éve tört meg a csapat. A fővárosban is rég játszottak, így igen kellemes hiánypótlónak ígérkezik a közeledő esemény: Legközelebb szeptember 27-én az A-Cél Rock’n Sport Klub koncerttermét zengik be dögös dirty rock’n’roll nótáik, köztük olyan kihagyhatatlan darabokkal, mint pl. a Sex Dealer vagy a Crazy for you.

 

Tirana Rockers

Szeptember 27. szombat

Kapunyitás: 18:00

Belépő: 990Ft

Esemény: https://www.facebook.com/events/280820302124459/

 

tirana_flyer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr86692595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása