FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

DREAM THEATER - Júliusban Pozsonyban és a FEZEN fesztiválon!

Pozsonyban a brit Tesseract is fellép!

2019. január 12. - bush69

dream_theater-2019-tour.jpg"Distance Over Time" címmel február 22-én jelenik meg a Dream Theater tizennegyedik stúdióalbuma. Jó hír, hogy júliusban Pozsonyban és a székesfehérvári Fezen fesztiválon is hallhatunk új dalokat a nagy slágerek mellett a progresszív metal műfaj egyik legnagyobb csapatától. A kétszeres Grammy-jelölt amerikai zenekar korábban bejelentette, hogy 2019-es koncertjein a húsz évvel ezelőtt kiadott, ma már klasszikusnak számító albuma, a "Metropolis Pt. 2: Scenes From A Memory" számai is elhangzanak.

facebook_png.png

A progresszív metal egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb együttese eddig világszerte mintegy 15 millió albumot adott el. Mára két alapító tag maradt a csapatban, John Petrucci gitáros mellett John Myung basszusgitáros. Mellettük James LaBrie énekel, Jordan Rudess játszik billentyűs hangszereken, Mike Mangini pedig dobol.dream_theater_band_1812.jpg

JÚLIUS 16. | POZSONY | NTC

ESEMÉNY

 

JÚLIUS 25. | SZÉKESFEHÉRVÁR | FEZEN

ESEMÉNY

| Új dalok a "Distance Over Time" című lemezről. |

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6914557702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása