FELVIDÉKI KONCERTAJÁNLÓ ÉS HÍREK

Felvidéki ROCK

Felvidéki ROCK

RICHIE KOTZEN - Júliusban Pozsonyban és Budapesten!

2019. január 08. - bush69

richie_kotzen.jpg

Júliusban ismét saját zenéjével tér vissza Pozsonyba és Budapestre a Mr. Big és a Winery Dogs gitárhőse, Richie Kotzen.

facebook_png.png

A gitárvirtuóz Richie Kotzen tinédzserként robbant be a heavy metal és hard rock világába, villámgyors játéktechnikájának köszönhetően. Első három lemezét, köztük a saját néven kiadott, 1989-es debütáló albumot a Shrapnel kiadónál készítette el, majd a Posion nevű party metal csapat tagja lett, de egy közös album után inkább szólóban folytatta. Több sikeres kiadvány után, a ‘90-es évek végén már a Mr. Big tagjai között találjuk, és a Vertú nevű fúziós zenekarban is szerepet vállalt. 2007-ben már a 14. nagylemezét adta ki, majd hamarosan a Winery Dogs nevű supergrouphoz csatlakozott, Mike Portnoy és Billy Sheehan mellett.

JÚLIUS 8. | POZSONY | MAJESTIC MUSIC CLUB

ESEMÉNY (MÉG NINCS)

JÚLIUS 9. | BUDAPEST | BARBA NEGRA

ESEMÉNY

Amikor RICHIE KOTZEN gitározik, hallani lehet, hogy ő az. A gitárvirtuóz, énekes és dalszerző olyan egyedi stílussal rendelkezik, amely azonnal felismerhető és megfogja az embert.
Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a Fender már két, úgynevezett “signature” modellel is kifejezte megbecsülését RICHIE KOTZEN iránt.

Gitárstílusával, amely a rock, a blues és a jazz fúziója a soul és popzenével, RICHIE KOTZEN rendkívül változatos, immár 20 éves karrierrel rendelkezik. Ezen időszak alatt kísérő triójával hűséges rajongói bázist épített az Egyesült Államokon kívül szerte Európában, Latin-Amerikában és Japánban is.

A bejegyzés trackback címe:

https://felvidekirockmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7914548810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása